Kertakäyttöinen kylmähaude 10 kpl

17,50
sis alv 24 %


Kertakäyttöinen kylmähaude on tarpeen monenlaisissa ensiaputilanteissa: venähdykset, murtumat, kolhut, runsas verenvuoto, palovammat.... Se on tarkoitettu ensiapuvälineeksi tilanteisiin ja paikkoihin, joissa voi sattua edellä mainittuja tapaturmia. Kylmä ehkäisee turvotusta, vähentää verenvuotoa sekä lievittää kipua.

Kertakäyttöistä kylmähaudetta ei tarvitse säilyttää kylmässä, vaan puristamalla pakkauksen sisällä oleva vesipussi rikki, tapahtuu kemiallinen reaktio ja pussi kylmenee välittömästi. Pakkaus pysyy kylmänä noin 15 - 20 min. Kylmähaudetta ei tule laittaa suoraan paljaalle iholle paleltumavaaran vuoksi. Käytön jälkeen pakkaus hävitetään sekajätteenä.

Kylmähauteiden säilytys ja käsittely:

Pakkaus sisältää vettä ja kalkkiammoniumnitraattia. Säilytä pakkaukset huoneen lämmössä ja käsitele kuten särkyvää esinettä. Mikäli pussi vaurioituu ja pakkauksesta vuotaa nestettä, huuhdo iho ja korroosioalttiit pinnat välittömästiu runsaalla vedellä. Ensiapulaukussa tai -pakkauksessa kylmähaude kannattaa säilyttää tiiviisti suljetussa muovipussissa.

Kylmähauteen mitat:

25 cm x 14 cm x 3 cm

Saatavana myös yksittäin ja 30kpl:n laatikoissa.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut ensiapuvälineet, Etusivu