1 - 1 / 12 tuloksesta

Defibrillaattori, Zoll AED+

1 950,00
sis alv 24 %

ZOLL AED+ on maallikkokäyttöön suunniteltu neuova defibrillaattori (aikaisemmin kutsuttiin sanalla puoliautomaattinen), jota  jokainen voi turvallisesti ja helposti käyttää elvytystilanteessa. 

Defibrillaattorin hankinnassa kannattaa ottaa huomioon myös sen elinkaarikustannukset. ZOLL AED + -laitteessa on viiden vuoden takuuaika, jonka voi maksutta kasvattaa seitsemään vuoteen rekisteröimällä laitteen. Elektrodien säilyvyysaika on viisi vuotta ja paristot kestävät valmiustilassa niin ikään jopa viisi vuotta. Käytössä paristot kestävät vähintään 250 defibrillointia, elektrodit ovat kertakäyttöiset, eli ne pitää vaihtaa elvytystilanteen jälkeen uusiin.

Hankinnan jälkeen ensimmäiseen viiteen vuoteen ei tule kustannuksia, mikäli laitetta ei jouduta käyttämään.

Defibrillaattori on turvallinen käyttää

Laitteen käyttäjänä sinun ei tarvitse tietää tai päättää, milloin sähköiskun antaminen on sydämelle tarpeellista. Laita vain virta päälle laitteeseen ja kuuntele. Laite opastaa sinua äänikomennoin koko elvytystapahtuman ajan, aina potilaan herättelystä ja hätäilmoituksen tekemisestä varsinaiseen elvytykseen asti.  Selkeät kuvat opastavat kiinnittämään laitteen elektrodit oikeille paikoilleen elvytettävän paljaalle rintakehälle. Elektrodien liimaamisen jälkeen laite analysoi automaattisesti elvytetyn sydämen toiminnan tilaa. Analysoinnin jälkeen se lataa tarvittavan sähköiskun ja kehoittaa sinua painamaan iskupainiketta. Mikäli sydämen rytmihäiriö ei ole hoidettavissa sähköiskulla, laite ei edes salli sinun antaa iskua. Defibrillaattorilla ei siis voi tehdä mitään vahinkoa, vaan ainaoastaan parantaa sydänpydähdyspotilaan selviytymismahdollisuutta!

ZOLL AED + on ensimmäinen defibrillaattori markkinoilla, joka kykenee antamaan sinulle myös reaaliaikaista palautetta paineluelvytyksen laadusta. Tavoite on, että elvytettäessä rintakehän painelusyvyys on 5-6 cm. Jos painelu jää alle tavoitteen, laite komentaa sinua painelemaan voimakkaammin. Myös painelun rytmi on tärkeä riittävän verenkierron aikaansaamiseksi. Metronomin antama piippausääni ohjaa sinua löytämään oikan rytmin paineluelvytykseen. Oikea painelurytmi on 100 - 120 panallusta minuutissa.

Laitteen edut

  • ZOLL AED + -defibrillaattorissa on yksiosainen elektrodi, joten sen asettelu rintakehälle on helppoa ja nopeaa.
  • Laite testaa itse toimintonsa säännöllisesti ja ilmoittaa ääni- ja valomerkein, mikäli se havaitsee häiriön.
  • Laite ei anna käyttää itseään väärin, eikä sillä voi mitenkään tehdä vahinkoa potilaalle.
  • Soveltuu sekä aikuisen, että lapsen elvytykseen (oletuksena aikuisen defibrillointielektrodit)
  • Tehokkaasti suojattu vettä ja likaa vastaan (IP55)

Sisältö

  • ZOLL AED + -defibrillaattori (=sydäniskuri) käyttövalmiina. Valitse tilauksen yhteydessä haluamasi kieliversio: suomi, ruotsi tai englanti.
  • Paristot ja elektrodit, joiden kesto käyttämättä  5 vuotta
  • Pöytä / seinäteline tai suojalaukku. Valitse tilauksen yhteydessä haluamasi vaihtoehto.
  • Elvytyksen valmistelupakkaus (sisältö: puhalluselvytyssuoja, taitoksia ihon kuivaamiseen, turvaleikkuri vaatteiden leikkaamiseen, suojakäsineet, partakoneen terä ihokarvojen poistoon)

HUOM! Tämä on tilaustuote. Tarkkaa toimitusaikaa on tällä hetkellä vaikea arvioida, koska toimitusajoissa on viiveitä johtuen pandemian aiheuttamasta komponenttipulasta. 

 

 

Suosittelemme myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Defibrillaattorit
1 - 1 / 12 tuloksesta